Jäsenhuone|Työhuone

Liity jäseneksi!

 

 

Rovaniemen Urheiluratsastajien jäsenyys tarjoaa monia etuja !

 

Rovaniemen Urheiluratsastajat toivottaa sekä uudet, että vanhat jäsenet tervetulleiksi edustamaan ja toimimaan seuramme parissa!

 

RoUrin jäsenedut

RoUrin tarjoamat jäsenedut 

  • Talkoopassi. Talkoilemalla seuran kilpailuissa ja tapahtumissa, voit täyttää passia (5 talkookertaa), joka täytenä on 10 € arvoinen. Täytetyn passin voi käyttää monella eri tavalla (lähtömaksuissa, kanttiinissa, seura-asualennuksena tai alennuksena seuran järjestämissä tapahtumissa)!

  • Fysioterapeutti Krista Maikkunen, FysioK TMI / Krista Maikkusen fysioterapia- ja hierontahinnaston mukaisista palveluista -10 %, ihmiset ja eläimet RoUrin jäsenille. Krista palvelee Napapiirin fysioterapiassa, Kansankatu 2. Varaukset puhelimella 040-8358603 / krista.maikkunen(at)gmail.com

    Fysioterapeutti Mika Toivaisen ihmisasiakkaiden fysioterapiasta -10% RoUrin jäsenille. Mika palvelee Napapiirin fysioterapiassa, Kansankatu 2, ks. http://www.nft.fi/index.html, Helpoiten varaatajan soittamalla 040 5721989 tai mika.toivainen(ät)nft.fi

  •  -5  % alennus -Rovaniemeläisen  HorseSportin tuotteista verkkokaupasta ostettuna. Ilmoita tilauksen yhteydessä että olet RoUrin jäsen! Erikoistarjouksia HorseSportin kausituotteista, www.horsesport.fi
  • Gym EveryBodyllä kuukauden salikortti vain 40 € näyttämällä seuran jäsenkorttia alkaen tammikuusta 2016! Salin nettisivut löydät täältä.

 

Saat samalla Suomen Ratsastajainliiton tarjoamat jäsenedut:

 

Seuran jäsenenä sinulla on myös

Jäsenmaksut vuonna 2017


Juniorit (*   50€ 
Seniorit    57€ 
Perheenjäsen    35 €
Kannatusjäsen    50 €

(*Juniorit kuluvana vuonna 18v. täyttävät ja sitä nuoremmat. 

Perheenjäsenellä (asuu samassa taloudessa ns. täysjäsenen kanssa) samat jäsenedut kuin normaalijäsenellä, lukuun ottamatta Hippos-lehteä sekä oikeutta saada kansallinen kilpailulupa ja toimihenkilöoikeudet.

 Liity RoUrin jäseneksi!

 

Ohjeita

Rovaniemen Urheiluratsastajien jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla jäsentietosi sähköpostilla osoitteeseen: jasensihteeri.rour@gmail.com. Jos olet aikaisemmin ollut jonkun toisen seuran jäsen, niin uuteen seuraan liittyminen onnistuu helpoiten jäsennumerolla! Jäsennumeron saa jäsensihteeriltä tai jäsenkortista.


Jäsentiedot:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Henkilötunnus
Jäsenlaji (juniori, seniori, perheenjäsen)

Ilmoitettuasi jäsentietosi meille, liitämme tietosi sporttirekisteriin ja ratsastajainliitto lähettää laskun jäsenmaksusta kotiisi.

Jäsensihteeri

RoUr: jäsensihteerinä toimii Tiina Ylikangas. Otathan yhteyttä suoraan jäsensihteeriin kaikissa jäsenyyttä koskevissa asioissa. Jäsensihteerimme kautta hoituvat jäseneksi liittyminen, kilpailuluvat, osoitteen muutokset jne. 

Muistathan anoa kilpailuluvan ajoissa jäsensihteeriltä. Luvan käsittelyssä menee liiton ohjeen mukaan noin kaksi viikkoa! Kipan kautta ei voi ilmoittautua kisoihin jos lupa ei ole voimassa. 

Jäsensihteerin tavoittaa sähköpostilla jasensihteeri.rour@gmail.com