Liity jäseneksi!

Rovaniemen Urheiluratsastajien jäsenyys tarjoaa monia etuja !

Rovaniemen Urheiluratsastajat toivottaa sekä uudet, että vanhat jäsenet tervetulleiksi edustamaan ja toimimaan seuramme parissa!

RoUrin tarjoamat jäsenedut

  • Talkoopassi. Talkoilemalla seuran kilpailuissa ja tapahtumissa, voit täyttää passia (5 talkookertaa), joka täytenä on 10 € arvoinen. Täytetyn passin voi käyttää monella eri tavalla (lähtömaksuissa, kanttiinissa, seura-asualennuksena tai alennuksena seuran järjestämissä tapahtumissa)!

Saat samalla Suomen Ratsastajainliiton tarjoamat jäsenedut:

Seuran jäsenenä sinulla on myös

Jäsenmaksut vuonna 2017

Juniorit (*   50
Seniorit    57€
Perheenjäsen    35 €
Kannatusjäsen    50 €

(*Juniorit kuluvana vuonna 18v. täyttävät ja sitä nuoremmat.

Perheenjäsenellä (asuu samassa taloudessa ns. täysjäsenen kanssa) samat jäsenedut kuin normaalijäsenellä, lukuun ottamatta Hippos-lehteä sekä oikeutta saada kansallinen kilpailulupa ja toimihenkilöoikeudet.

Liity RoUrin jäseneksi!

Rovaniemen Urheiluratsastajien jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla jäsentietosi sähköpostilla osoitteeseen: jasensihteeri.rour@gmail.com. Jos olet aikaisemmin ollut jonkun toisen seuran jäsen, niin uuteen seuraan liittyminen onnistuu helpoiten jäsennumerolla! Jäsennumeron saat jäsensihteeriltä tai jäsenkortista.

Jäsentiedot:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Henkilötunnus
Jäsenlaji (juniori, seniori, perheenjäsen)

Ilmoitettuasi jäsentietosi meille, liitämme tietosi sporttirekisteriin ja ratsastajainliitto lähettää laskun jäsenmaksusta kotiisi.

Jäsensihteeri

RoUr: jäsensihteerinä toimii Siru Lahtinen. Otathan yhteyttä suoraan jäsensihteeriin kaikissa jäsenyyttä koskevissa asioissa. Jäsensihteerimme kautta hoituvat jäseneksi liittyminen, kilpailuluvat, osoitteen muutokset jne.

Muistathan anoa kilpailuluvan ajoissa jäsensihteeriltä. Luvan käsittelyssä menee liiton ohjeen mukaan noin kaksi viikkoa! Kipan kautta ei voi ilmoittautua kisoihin jos lupa ei ole voimassa.

Jäsensihteerin tavoittaa sähköpostilla jasensihteeri.rour@gmail.com