Jäsenhuone|Työhuone

Mäntyvaaran kenttä

Mäntyvaaran varastossa on este- ja koulukalustoa jäsenten käyttöön
Mäntyvaaran estekalustoa 31.5.2013
Mäntyvaaran kenttä toimii loistava kisa- ja harjoituskenttänä, kuva: Lapland Trophy 2012, c Helena Rännäli

 

HUOM!

 

Rovaniemen Urheiluratsastajat on luopunut Mäntyvaaran kentästä 29.3.2017 alkaen. Jatkossa kenttää hallinnoi Rovaniemen Hevosystävät ry. RoUr on yhteydessä kentän avainten haltijoihin avainten palauttamisen tiimoilta. Avainpantti palautetaan vain avainta vastaan!

 

 

Mäntyvaaran kenttien ja kaluston käyttö 1.6.2015 alkaen

 

Rovaniemen Mäntyvaaran ratsastuskenttä on kaikkien ratsastusurheilijoiden käytössä. Aikaisempi käytäntö ei toiminut ja saimme runsaati palautetta. Siksipä muutimme kentän käyttöehtoja 1.6.2015 alkaen. Olet siis tervetullut treenaamaan Mäntyvaaraan. Lue kuitenkin ensin alla olevat ohjeet ja toimi niiden mukaisesti.

 

Mäntyvaaran kentän käyttöoikeus

 

Mikäli olet RoUrin jäsen sinulla jäsenyytesi myötä oikeus käyttää Mäntyvaaran isoa ja pientä kenttää sekä estekalustoa. Muilla kuin Rovaniemen Urheiluratsastajien jäsenillä on mahdollisuus käyttää Mäntyvaaran pientä kenttää sekä tarvittaessa estekalustoa (sovittava erikseen Hennan tai Sirun kanssa. Katso yhteystiedot sivun lopusta).

Rovaniemen Urheiluratsastajat eivät huolla kenttää säännöllisesti, vaan kentän huollon suorittavat sen käyttäjät tarpeen mukaan.

 

Mäntyvaaran kentän käytön edellytys

 

Kentän käyttö  edellyttää, että jokainen ratsastaja huolehtii hevosensa jätöksien siivouksesta kentältä tai/ja sen välittömässä ympäristössä paikalla olevilla asianmukaisilla välineillä ja asioihin. Jätteenkuljetus tapahtuu RouRin toimesta. Näin voimme varmistaa, että kaikilla niin hevosilla kuin ratsastajilla on mukava treenausmahdollisuus myös ympäristön osalta.

Kaikilta kentän käyttäjiltä peritään käyttömaksuja (käyttömaksu ja avainpantti) ylläpitokulujen kattamiseksi. Lue alta ohjeet kuinka toimia. Mikäli sinulla on kysyttävää niin ota rohkeasti yhteyttä Hennaan tai Siruun! 

Huom! Kenttien ja varaston lukot on vaihdettu touko-kesäkuussa 2013  ja alueelle pääsevät siis vain ne ratsastajat, jotka ovat lunastaneet asianmukaisen luvan. Kenttien sivuovista EI SAA kulkea vaan käynti isolle kentälle tapahtuu pääportin kautta!

 

LUE RoUrin Mäntyvaaran kenttää koskeva ohje HUOLELLISESTI

 

Kenttä on auki ympärivuotisesti.

1. Maksa ihan ensin kentän käyttömaksu RoUrin tilille OP-564418-436353. Kirjoita viitetekstiin: Mäntyvaaran kentän käyttömaksu 2015 tai ajankohta. Ota maksusuorituksesta kopio tulosteena TAI lähetä kopio maksusuorituksesta osoitteeseen rour@rour.fi. Tarvitset tositettu kun haet käyttöönoikeuttavan henkilökohtaisen avaimen.

2. Ota yhteyttä Henna Pulkkiseen soittamalla tai tekstiviestillä gsm 040 8375836 ja sovi avaimen luovutuksesta.

3. Ota mukaasi tosite maksusta sekä 40 € suuruinen avainpantti. Saat ura-avaimen avainpanttimaksua vastaan käyttöösi. Avain on henkilökohtainen (ratsastajakohtainen) ja on vastuullasi koko käytön ajan. Jos et enää käytä kenttää, luovuta avain takaisin Hennalle ja sinulle palautetaan 40 € pantti takaisin. 

 

AVAINTA EI SAA LUOVUTTAA KOLMANNELLE OSAPUOLELLE VAAN SE ON KÄYTTÖ ON AINOASTAAN PANTIN LUNASTAJALLA! KENTÄN ULKOPUOLINEN KÄYTTÖ ON SAKKOJEN UHALLA KIELLETTY.

Huom! Mikäli avain häviää, maksamaasi avainpanttia ei palauteta.

 

MÄNTYVAARAN KENTÄN KÄYTTÖMAKSUT

 

Käyttömaksut tulee ehdottomasti maksaa RoUrin tilille OP-564418-436353. Käyttömaksut ovat aina kalenterivuoden mukaisia, alkaen 1.1. ja päättyen 31.12. Puolivuotisvuokra katsotaan alkavan 1.6. lähtien, vaikka avaimen lunastus tapahtuisi esimerkiksi syyskuussa.

RoUrin jäsenet / maksu on henkilökohtainen (ratsastajakohtainen) / Iso ja pieni kenttä ja estekalusto

  • Vuosimaksu = 60 € (+ avainpantti 40 €)
  • Puolivuotismaksu = 30 € (jos lunastat avaimen 1.6. jälkeenloppuvuodeksi)
  • Kuukausimaksu = 30 € (+avainpantti 40 €)

Muut kuin RoUrin jäsenet / maksu on henkilökohtainen (ratsastajakohtainen) / Pieni kenttä ympäri vuoden ja estekalusto erillisestä pyynnöstä sekä iso kenttä kesäaikana kun kenttää huolletaan säännöllisesti

  • Vuosimaksu = 60 € (+ avainpantti 40 €)
  • Puolivuotismaksu = 30 € (+avainpantti 40 €)
  • Kertamaksu = 10 € (pyydä Rourilta henkilö (Arja tai Siru) avaamaan portit)

 

KENTÄN JA KALUSTON KÄYTTÖSÄÄNNÖT

 

1. Kentällä noudatetaan oikean puoleista liikennettä ja muita hyviä käytöstapoja

2. Jokaisen käyttäjän tulee ehdottomasti kerätä hevosen jätökset jokaisen käyttökerran jälkeen ja laittaa ne kentän reunalla olevaan roskalaatikkoon sekä palauttaa tähän tarkoitukseen varatut välineet takaisin paikoilleen

3. Esteitä EI saa jättää kentälle, vaan ne tulee käytön jälkeen korjata pois kentän laidalla olevaan varastoon, niin etteivät ne haittaa kunnostustöitä ja muita ratsastajia. 

4. Muiden kuin RoUrin omien estekalustojen vienti kentälle on ehdottomasti kielletty! Vain käyttömaksun maksaneilla on oikeus käyttää kenttää ja kalustoa. 

5. Kalusto tulee jokaisen käyttökerran jälkeen koota takaisin varastoon siistiin järjestykseen varastosta löytyvien ohjeiden mukaisesti

Omavastuu rikkoutuneista, kadonneista, palauttamattomista puomeista ym. kalusteista katsotaan tapauskohtaisesti. Kulumisen kautta rikkoutuneista kalusteista ei peritä korvausta, mutta mikäli käyttäjä laiminlyö näitä ohjeita ja sääntöjä voidaan käyttöoikeus kokokenttään EVÄTÄÄN EIKÄ MAKSUJA PALAUTETA.

 

Laiminlyönti aiheuttaa harmia muille kentän käyttäjille!

 

6. Huolehdi omasta ja ratsusi vakuutuksista, kentän käyttäjät ratsastavat ja käyttävät kenttää omalla vastuullaan.

7. Mikäli huomaat jotain poikkeavaa tai häiriöitä kentän käytössä ilmoitathan siitä pikaisesti tekstiviestillä Hennalle gsm. 040 8375836 tai Sirulle gsm. 044 270 5993

Kentän huoltoon tai hallintaan sekä muihin asiaan liittyviin kysymyksiin vastataan osoitteessa rour(at)rour.fi tai Facebookissa viestillä www.facebook.com/RovaniemenUrheiluratsastajat

 

POIKKEUKSET

 

RoUrin järjestämissä kilpailuissa, valmennuksissa tai muissa tilaisuuksissa käyttömaksua ei peritä RoUrin jäseniltä.

 

YHTEYSTIEDOT

 

Henna Pulkkinen, gsm. 040 8375836

Siru Lahtinen, gsm. 044 270 5993, www.facebook.com/RovaniemenUrheiluratsastajat