Harjoitustason koulukilpailut 17.2.2019

Tervetuloa Rovaniemen Urheiluratsastajien järjestämiin harjoitustason koulukilpailuhin sunnuntaina 17.2.2019 Rovaniemen Ratsastuskeskukselle osoitteeseen Kajaanintie 1.

Luokka 1 Perusmerkin kouluohjelmasta mukailtu raviohjelma, avoin kilpailu-uraansa aloitteleville ratsukoille http://www.ponikoulu.fi/documents/raviohjelma.pdf

Luokka 2 Perusmerkin kouluohjelma, avoin kaikille https://www.ratsastus.fi/…/23…/perusmerkin_kouluohjelma.pdf…

Luokka 3 Harrasteluokan kouluohjelma 2016 Helppo C, avoin kaikille https://www.ratsastus.fi/…/harrasteluokan_kouluohjelma_2016…

Luokka 4 B-merkin kouluohjelma 2010, avoin kaikille https://www.ratsastus.fi/…/as…/files/2349/b-merkki_2010.pdf…

Luokka 5 Vapaavalintainen He A -ohjelma lyhyellä radalla, mainitse ratsastettava ohjelma ilmoittautumisen yhteydessä

Erityismääräykset:

Ilmoittautuminen sähköpostiin rovaniemenurheiluratsastajatry@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 13.2. Rovaniemen Ratsastuskeskuksen hevosilla osallistuvat ilmoittautuvat tallin ilmoitustaululla olevaan listaan.

Kilpailuissa noudatetaan Suomen ratsastajainliiton ratsastussääntöjä soveltuvin osin https://www.ratsastus.fi/materiaalit/kilpailusaannot/

Lähtömaksu 8€/luokka RoUr:in jäseniltä, muilta 13€/luokka. Kaikki maksut maksetaan kansliaan hyvissä ajoin ennen omaa suoritusta. Kanslia avataan 1 tunti ennen kilpailujen alkua.

Peruutukset tulee tehdä perjantaihin 15.2. klo 14.00 mennessä. Mikäli ratsukko jättää osallistumatta ilman pätevää syytä, peritään lähtömaksu jälkikäteen. Lähtömaksu palautetaan ainoastaan eläinlääkärin- tai lääkärintodistusta vastaan.

Jälki-ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään tuntia ennen kilpailuiden alkua. Jälki-ilmoittautumismaksu on 10€ suurempi kuin lähtömaksu (RoUr:in jäsenet 18€, muut 23€).

Rovaniemen Ratsastuskeskuksen hevosilla kilpailevat maksavat hevosvuokran 15€/luokka kansliaan.
Lähtölistat nähtävissä lauantaina 16.2. klo 21.00 mennessä seuran nettisivuilla sekä Facebookissa www.facebook.com/RovaniemenUrheiluratsastajat

Luokissa 1 ja 2 saa käyttää kannusten sijasta raippaa.

Sama hevonen voi startata kilpailupäivänä enintään kahdesti. Hevonen voi startata kolmesti ainoastaan silloin, jos se ei osallistu HeC vaativampaan luokkaan ja vähintään yksi luokista on raviohjelma tai perusmerkki.
Kilpailut ja verryttely ratsastetaan maneesissa, verryttely tapahtuu ryhmittäin.

Luokissa ruusuke- ja/tai tavarapalkinnot

Harjoitustason kilpailuihin ratsastaja ei tarvitse voimassaolevaa kilpailulupaa, mutta ratsastajan tulee olla jonkin SRL:n ratsastusseuran perhe- tai täysjäsen tai omata Green Card. HUOM! Ratsastajalla tulee olla osallistumiseen oikeuttavat asiakirjat (jäsenkortti tai kuitti maksetusta jäsenmaksusta) mukana ilmoittautumismaksua maksaessaan.

Tuomarina toimii Krista Wendelin ja kilpailujen johtajana Siru Lahtinen.

Päiväkarsinoita on mahdollisuus vuokrata 20 €/karsina. Varaukset tekstiviestillä 044 348 2640/Meiju. Karsinoita on rajoitetusti.

Paikalla toimii kanttiini. Maksutapana käteinen.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
Tiedustelut: Siru Lahtinen p. 0442705993/Tekstiviestillä tai sähköpostilla rovaniemenurheiluratsastajatry@gmail.com

Jaa somessa!