Liity jäseneksi!

Rovaniemen Urheiluratsastajien jäsenyys tarjoaa monia etuja !

Rovaniemen Urheiluratsastajat toivottaa sekä uudet, että vanhat jäsenet tervetulleiksi edustamaan ja toimimaan seuramme parissa!

RoUrin tarjoamat jäsenedut

  • Talkoopassi. Talkoilemalla seuran kilpailuissa ja tapahtumissa, voit täyttää passia (5 talkookertaa), joka täytenä on 10 € arvoinen. Täytetyn passin voi käyttää monella eri tavalla (lähtömaksuissa, kanttiinissa, seura-asualennuksena tai alennuksena seuran järjestämissä tapahtumissa)!

Saat samalla Suomen Ratsastajainliiton tarjoamat jäsenedut:

Ratsastajainliiton tarjoamiin etuihin voit tutustua tarkemmin SRL:n nettisivuilla osoitteessa https://www.ratsastus.fi/jasenelle/

Seuran jäsenenä sinulla on myös

Jäsenmaksut vuonna 2023

Juniorit*   52 €
Seniorit    59 €
Perheenjäsen    35 €
Kannatusjäsen    50 €

*Juniorit kuluvana vuonna 18v. täyttävät ja sitä nuoremmat.)

Perheenjäsenellä (asuu samassa taloudessa ns. täysjäsenen kanssa) samat jäsenedut kuin normaalijäsenellä, lukuun ottamatta Hippos-lehteä sekä oikeutta saada kansallinen kilpailulupa ja toimihenkilöoikeudet.

Liity RoUrin jäseneksi!

Rovaniemen Urheiluratsastajien jäseneksi voit liittyä täyttämällä SRL:n nettisivuilta löytyvän lomakkeen. Jos liittyminen lomakkeen kautta ei onnistu, ota yhteyttä seuran jäsensihteeriin sähköpostitse jasensihteeri.rour@gmail.com. Jos olet aikaisemmin ollut jonkun toisen seuran jäsen, niin uuteen seuraan liittyminen onnistuu helpoiten jäsennumerolla! Jäsennumeron saat jäsensihteeriltä tai jäsenkortista.

Ilmoitettuasi jäsentietosi meille, liitämme tietosi sporttirekisteriin ja ratsastajainliitto lähettää laskun jäsenmaksusta kotiisi. Jäsenmaksun voi maksaa myös jäsenhuoneessa. Jäsenhuoneeseen pääset kirjautumaan ilmoittamallasi sähköpostiosoitteella.

Tietosuoja

Rovaniemen Urheiluratsastajat on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Rovaniemen Urheiluratsastajat kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun.

Lisää tietosuojasta löydät Tietosuoja-sivulta.

Jäsensihteeri

RoUr: jäsensihteerinä toimii Annuroosa Tikkanen. Otathan yhteyttä suoraan jäsensihteeriin kaikissa jäsenyyttä koskevissa asioissa. Jäsensihteerimme kautta hoituvat jäseneksi liittyminen, kilpailuluvat, osoitteen muutokset jne.

Jäsensihteerin tavoittaa sähköpostilla jasensihteeri.rour@gmail.com