Tuomarin silmin -kouluratsastusklinikka 8.8.2020

Tervetuloa mukaan seuraamaan ja myös ratsastamaan Eeva Kaartisen kouluratsastusklinkkkaan 8.8.2020 Rovaniemen ratsastuskeskukselle osoitteeseen Kajaanintie 1 klo 14:30 alkaen (tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin).

Eeva Kaartinen on III tuomari, FEI 3* paratuomari sekä IV-tason huippu-ja ammattivalmentaja (koulu- ja pararatsastus). Hän on itse myös kisannut parapuolella kansainvälisissä kisoissa esim. MM- ja PM-ryhmässä V sekä vammansakin kanssa avoimia vaativia luokkia.

Klinikan aikana ratsukot ratsastavat pareittain tai ryhmissä noin tunnin ajan, jonka aikana he saavat palautetta ja ohjausta koulutuomarin näkökulmasta. Klinikan aikana nähdään useampi eri tasoinen ratsukkopari tai -ryhmä. Tapahtumassa on yksi pidempi tauko ja myös kanttiini.

Klinikkaa voi tulla joko vain seuraamaan ja kuuntelemaan tai sinne voi myös hakea ratsastamaan. Pääsy katsomoon on RoUr:n jäsenille ilmainen, muille 5€.

Klinikkaratsukoiksi voivat hakea kaikki RoUr:n jäsenet tasosta riippumatta. Pyrimme tekemään hakemusten perusteella sopivat kahden tai kolmen ratsukon ryhmät. Tavoitteenamme on koota mahdollisimman monipuolinen, kiinnostava ja opettavainen klinikkaporukka. Klinikkamaksu ratsastajlle on 100€/h, joka siis jaetaan joko kahden tai kolmen ratsukon kesken. Mikäli kiinnostuit tulemaan ratsastamaan klinikkaan laitathan viestiä osoitteeseen rovaniemenurheiluratsastajatry@gmail.com perjantaihin 31.7. mennessä. Kerrothan viestissäsi sinun ja hevosesi tason sekä tavoitteenne. Jos hakemuksia klinikkaratsuksi tulee paljon, joudumme karsimaan ratsukoita monipuolisuus ja ryhmien sopivuus huomioiden. Julkaisemme klinikkapäivän aikataulun viimeistään sunnuntaina 2.8.

Tervetuloa sekä katsomaan että ratsastamaan ja ennen kaikkea OPPIMAAN!

Jaa somessa!